Blessed Flame logo

Blessed Flame gokkast

Blessed Flame gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Blessed Flame
Start gratis spel
Close icon
Blessed Flame
Ontvang bij Blessed Flame
Ontvang bij Blessed Flame
Software ontwikkelaar Logo software
Evoplay
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Blessed Flame gokkast verscheen begin oktober 2022 in de online casino’s. Het spel werd gelanceerd door de spelontwikkelaar Evoplay en staat volledig in het teken van de Griekse goden. Enkele kwaadaardige reuzen hebben het voorzien op de mensheid en de goden moeten de wereld van zijn ondergang zien te redden. De animaties en het design zijn van een hoog niveau en de gameplay verloopt soepel. Er kan een enorme hoofdprijs worden gewonnen, mede dankzij de winstgevende bonusfeatures. De speler kan eerst kosteloos oefenen op de Blessed Flame gokkast.

Uitleg over de Blessed Flame gokkast

De Blessed Flame gokkast van Evoplay telt vijf rollen en een viertal rijen. Er zijn 1024 winstmanieren beschikbaar, maar dat aantal zal tijdens de gratis spins stijgen naar maar liefst 6300 winstmanieren. De minimale inzet bedraagt 0,10 euro per spin en er kan maximaal 75,00 euro per spin worden ingezet op de Griekse goden online gokkast. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 96% en er zal gespeeld worden met een medium variantie. De hoofdprijs bedraagt 4162 keer de inzet. Het spel telt 11 symbolen en die kunnen allemaal langskomen op de speelrollen. Er worden geldprijzen uitgekeerd vanaf een 3-of-a-kind, maar de hoogste bedragen worden gewonnen met een 5-of-a-kind of met behulp van een feature.

Free spins bonusspel

Deelnemers maken op de Blessed Flame gokkast kans op toegang tot het free spins bonusspel. Dat zal gebeuren zodra er drie Scatter-symbolen langskomen op de speelrollen. Er zijn twee verschillende soorten bonusgames beschikbaar. Welke de speler activeert is afhankelijk van het soort Scatter-symbool.

– Olympische free spins

De Olympische free spins kan de speler activeren met drie Scatter-symbolen met blauwgekleurde vlammen. De speler krijgt gedurende de gratis spins bij iedere draai een gegarandeerde Wild-symbool op de rollen. Dat biedt geen garantie op een prijs, maar de kans is wel groter.

– Giant free spins

Het Giant free spins bonusspel kan de speler starten door drie Scatter-symbolen met roodgekleurde vlammen te draaien. Er worden net wat meer symbolen toegevoegd aan de rollen, waardoor de kans op een geldprijs toeneemt. Dat is nog niet alles, want er zijn plotseling ook 6300 manieren om te winnen beschikbaar.

Re-spins Feature

Een ander pluspunt op de Blessed Flame gokkast is de aanwezigheid van gratis re-spins. De extra draaien worden zomaar weggegeven, daarvoor hoeft geen bepaalde combinatie worden gedraaid. En ook nu gaat het om twee verschillende soorten re-spins:

– Olympische re-spin

Er verschijnt een Wild-symbool op de eerste en de laatste speelrol. Daarna zal de re-spin worden gestart en is de kans op een prijs veel groter. De deelnemer krijgt ook toegang tot het bonusspel.

– Reus re-spin

Twee grote Reus symbolen worden aan het speelveld toegevoegd en vullen meerdere posities. De re-spin zal bepalen of dat ook daadwerkelijk een prijs oplevert. Daarna volgt directe toegang tot het bonusspel.

Conclusie

De Blessed Flames gokkast is een prachtig kansspel. De animaties zijn haarscherp en passen perfect binnen het thema. De gratis spins zijn ongekend spannend, terwijl ook de random re-spins voor mooie winsten kunnen zorgen. Het uitkeringspercentage is prima en de hoofdprijs bedraagt 4162 keer de inzet. De Blessed Flame gokkast is ook beschikbaar voor spelers op een smartphone en/of tablet.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

release date, bijvoorbeeld 2021

Features icon
Features

Bonusfeatures, Free spins, Scatter symbolen

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 1024

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €75

Andere gokkasten van Evoplay