Big Blox logo logo

Big Blox gokkast

Big Blox gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Big Blox
Start gratis spel
Close icon
Big Blox logo
Ontvang bij Big Blox
Ontvang bij Big Blox
Software ontwikkelaar Logo software
YGGDRASIL
Uitbetalingspercentage RTP
96,2%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De online gokkast Big Blox is van de befaamde ontwikkelaar Yggdrasil. Deze speelautomaat staat bekend om zijn vele winlijnen en kolossale symbolen. Dezelfde opzet hebben wij eerder gezien op de Zoom gokkast van Thunderkick. De hoofdprijs op de Big Blox staat op 3.888 keer de inzet, bij een maximale inzet is dat maar liefst 388.800 euro. Wil je eerst even gratis oefenen, speel dan mee onderin deze review.

Uitleg

Er zal op de Big Blox gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met drie rijen. Er zijn 243 manieren om te winnen. Winnende combinaties kunnen vanaf beide kanten ontstaan, wat natuurlijk wel zo prettig is. De minimale inzet is 25 eurocent en er kan maximaal 100 euro per draai worden ingezet. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,2% en de variantie is hoog.

Symbolen

De jungle is het decor, maar verwacht geen dieren op de rollen. Er verschijnen diverse monsters op de speelrollen, maar ook klavertjes, Wilds en standaardsymbolen. De monsters betalen de hoogste geldbedragen uit, maar het zijn de Wild-symbolen die het meest waardevol zijn. Alle symbolen komen kolossaal op de rollen terecht, deze kennen een maximale grote van 3 x 3 symbolen. Er is geen bonusspel aanwezig en er zijn ook geen gratis spins. Dit betekend dat ook de grote prijzen te verdienen zijn in het reguliere spel op de Big Blox gokkast.

Conclusie

De variantie op de Big Blox speelautomaat is hoog, wat betekend dat er veel risico genomen zal moeten worden. Het is een gokkast met veel pieken en hele diepen dalen. Als tip geven wij mee om eerst met een laag inzetbedrag te starten. Een andere manier om te leren kennen is door gratis te oefenen onderin deze review. Het is de perfecte automaat voor spelers die graag de Hit-and-Run strategie toepassen. Bekijk hier ons overzicht met alle andere gratis spellen.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2016

Features icon
Features

Wild-symbolen, Autoplay optie, Kolossale symbolen

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 243

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €100