Beautiful Bones logo logo

Beautiful Bones gokkast

Beautiful Bones gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online gokkast Beautiful Bones kent de dood als thema. Klinkt natuurlijk niet heel gezellig, maar het is toch een kleurrijk spel geworden met Mexicaanse invloeden. Eerder bracht ontwikkelaar Thunderkick al een soortgelijk spel uit, namelijk de Esqueleto Explosivo gokkast. De tekenstijl is uniek en de mogelijke prijzen zijn hoog. Probeer deze speelautomaat kosteloos uit onderin de review.

Uitleg

De Beautiful Bones gokkast beschikt over vijf rollen en drie rijen. Winlijnen komen niet voor op deze game, er is gebruik gemaakt van 243 manieren om te winnen. De minimale inzet is 30 eurocent per draai en de maximale inzet staat op 30 euro per spin. Winnende combinaties moeten van links naar rechts op de rollen komen te staan. Het theoretische uitbetalingspercentage ligt om en nabij de 96% en de variantie is medium.

Symbolen

Er komen allerlei doodshoofden voorbij op de rollen en deze betalen de hoogste geldprijzen uit. Een combinatie met doodshoofden kan goed zijn voor een prijs van tussen de 5 en 10 keer de inzet. Overigens komen deze symbolen in stacks op de speelrollen te staan, wat een groot voordeel is voor de casinospeler. Er komen ook standaardsymbolen voorbij, deze keren ook nog prijzen uit van tussen de 3,3 en 5 keer de inzet.

Spin Again Feature

Als jij drie identieke symbolen op een winlijn krijgt dan zal de Spin Again Feature zijn intreden maken. Je ontvangt meteen een extra Wild-symbool en een kosteloze Re-Spin. Hierdoor kan jij bij de extra spin kans maken op meerdere combinaties in één keer. Het is een kleine bonus, maar deze kan wel grote winsten brengen.

Gratis spins

Op de Beautiful Bones gokkast is het op een unieke manier mogelijk om toegang te krijgen tot de gratis spins. Een bepaalde combinatie is hier niet voor noodzakelijk, wel moet je deze bonus opsparen. Elke keer als de Sugar Skull op de rollen verschijnt dan zal de meter worden gevuld. Slaag jij erin om tien keer het symbool op de rollen te krijgen, dan is de meter vol en ontvang je op zijn minst tien en maximaal achttien gratis draaien. Daarnaast krijg je ook nog een vermenigvuldiger van minimaal drie en maximaal vijf keer.

Conclusie

Het zijn de verschillende features die de Beautiful Bones gokkast populair hebben gemaakt. Vooral de gratis spins en de Spin Again Feature kunnen voor grote geldwinsten zorgen. De game ziet er ook leuk en vrolijk uit, ondanks het toch wel wat deprimerende thema.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2017

Features icon
Features

Spin Again Bonus, Vermenigvuldiger, Free Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 243

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,30 t/m €30