Astro Cat logo logo

Astro Cat gokkast

Astro Cat gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
95,4%
Volatiliteit / variantie
Hoog

We hebben hier met een zeer bijzonder video slot te maken da een Aziatisch thema hanteert. Dit slot heeft namelijk heel veel rollen. Acht om precies te zijn! We weten dat softwareprovider Lightning Box niet vies is van spellen met een Oosters thema. Kijk bijvoorbeeld naar het spel Panda Pow, dat is gebaseerd op de film Kung-Fu Panda. Maar met dit slot zijn de makers nog iets dieper ingegaan op Aziatische tradities. We zeggen Aziatisch omdat het een combinaties is van een dikke dosis Hello Kitty, Japanse Anime en Aziatische algemeenheden. Het spel speelt zich af in het holst van de nacht. We zien een enorme sterrenhemel en een volle maan. Opvallend dat we rond de maan de sterren zo goed kunnen zien. In het echt kan dat natuurlijk niet, vanwege het licht. De rest van het design bestaat uit ballon lampionnen die het water voorzien van vele kleuren.

UITLEG

In de inleiding gaven we het al aan, het speelveld is zeer opvallend. Je speelt namelijk op 8 rollen tegelijkertijd. Daarbij brengt dit spel ook 1296 manieren om te winnen! Inzetten op dit spel doe je vanaf 50 cent, met een maximum van maar liefst 500 euro per spin! Elke keer als je wint dan heb je een keuze te maken. Je kan je winst innen of beslissen om de Gamble Feature aan te zetten. Hierbij heb je 6 keuzemogelijkheden. Of je kiest voor zwart of rood, net zoals bij online roulette, of je kiest voor harten, ruiten, schoppen of klaver. Als je ervoor kiest om voor rood of zwart te kiezen, en je wint, dan wordt je winst verdubbeld. Kies je voor kleur, dan wordt je winst verdriedubbeld. Let wel op, als je het fout hebt, verlies je al je winst van die ronde!

WINNENDE SYMBOLEN

Het Wild-symbool is de traditionele kat met z’n pootje de lucht in. Deze kat helpt je om je winst te verhogen en mocht het je lukken om 12 katten in het midden spel te krijgen, dan activeer je de Megaspin.

GRATIS SPINS

Het Scatter-symbool herken je aan de rode vuurwerkpijl. Je moet er minimaal 5 vinden om gratis spins te winnen. Het maximum aantal spins dat je kan winnen is 12 en de maximale prijs die je daar uit kan halen is 500x je inzet.

CONCLUSIE

Als je een beginnende speler bent, dan raden we je dit spel niet direct aan. Het zit namelijk vol extra features en daar zou je als beginner best een beetje tureluur van kunnen worden. Verder is het spel leuk om te spelen en het is zeer vermakelijk. Wij houden wel van zoete Aziatische thema’s. Denk dan bijvoorbeeld ook aan een spel als Koi Princess!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2016

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins, Vermenigvuldiger, Gamble Feature

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

8 / 1296

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €200