Arcane Reel Chaos logo logo

Arcane Reel Chaos gokkast

Arcane Reel Chaos gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Arcane Reel Chaos
Start gratis spel
Close icon
Arcane Reel Chaos logo
Ontvang bij Arcane Reel Chaos
Ontvang bij Arcane Reel Chaos
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,8%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De bekende South Park gokkasten van Net Entertainment zijn helaas niet langer meer beschikbaar in de online casino’s. De licentie liep af en werd besloten om deze niet langer meer te verlengen. De South Park Reel Chaos speelautomaat is nu ingewisseld voor de Arcane Reel Chaos gokkast. De spellen lijken heel erg op elkaar, alleen zie je geen bekende karakters uit de bekende animatieserie meer langskomen op de rollen. Desondanks kan je genieten van een geweldige gameplay, vermakelijke features en vele uitbetalingen. Onderin de review kan jij de Arcane Reel Chaos speelautomaat gratis uitproberen.

Uitleg

Er zal op de Arcane Reel Chaos gokkast worden gespeeld met vijf rollen, drie rijen en een twintigtal vaste winlijnen. Het thema is wel spannend, aangezien er allerlei superhelden voorbij zullen komen op de speelrollen. De minimale inzet is twintig eurocent per spin en er kan maximaal tweehonderd euro per draai worden ingezet. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,81% en de variantie is medium. Een enorme hoofdprijs kan niet worden gewonnen op deze online speelautomaat, maar er worden wel meerdere leuke prijzen toegekend. De kans dat je aan het einde van de rit met winst staat is hierdoor groter.

Features

Er komen verschillende superhelden langs op de Arcane Reel Chaos gokkast en deze beschikken allemaal over een eigen feature. De feature kan op ieder willekeurig moment worden toegekend. Je kan bijvoorbeeld een mooie vermenigvuldiger krijgen (Flare), maar ook tot wel vijf extra Wild-symbolen op de rollen (Zero.X). Maar ook de kosteloze re-spins met een mooie vermenigvuldiger (Chrono) mag niet worden vergeten. De laatste superheld is Psyop en die kan Expanding Wild-symbolen aan het spel toevoegen.

Gratis spins

De Scatter-symbolen kunnen slechts op drie rollen komen te staan. Je hebt deze afbeeldingen dan ook driemaal nodig om toegang te krijgen tot het bonusspel. Je mag dan namelijk gebruik maken van een groot aantal gratis spins. Pluspunten zijn dat de gratis spins uit meerdere rondes bestaan en alle prijzen met vermenigvuldigers worden uitgekeerd. Hoe hoger je komt in level, des te hoger zal de vermenigvuldiger uiteindelijk ook zijn.

Conclusie

De Arcane Reel Chaos gokkast is een ware topper! Er is echt niks mis met de gameplay en ook de symbolen zijn weer onwijs scherp. De superhelden zijn origineel en de gratis spins kunnen voor enorme geldprijzen zorgen.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2019

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldigers, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €200