Anchorman logo logo

Anchorman gokkast

Anchorman gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Laag

Jij hebt vast wel eens gehoord van de bioscoopfilm ‘Anchorman’. Deze komedie staat bekend als één van de grappigste films aller tijden en dat heeft ook alles te maken met een geweldige cast. De hoofdrol wordt gespeeld door Will Ferrell, de acteur kruipt in de rol van de redelijk domme nieuwslezer Ron Burgundy. Er is zelfs als een vervolg van de film verschenen en ook die bleek een ware hit. Reden genoeg voor ontwikkelaar Bally om deze hitfilm om te toveren in een online gokkast, probeer het slot onderin deze review helemaal gratis uit. Een ander leuk slot met een filmthema is het Jumanji slot.

Uitleg

De Anchorman gokkast wordt gespeeld op een vijftal rollen en met drie rijen. Er zullen ten alle tijden 25 winlijnen zijn geactiveerd, dit aantal kan niet worden aangepast. Wel kan je zelf de inzet bepalen per draai, deze begint bij 0,75 eurocent tot maximaal 150 euro per spin. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op een keurige 96,03%. De medium variantie is prima, maar de grote geldprijzen zullen toch echt gewonnen moeten worden in het bonusspel op de Anchorman gokkast.

Features

Qua features ben jij aan het juiste adres op de Anchorman speelautomaat, er staat namelijk veel voor de spelers klaar. Allereerst zijn er drie verschillende mini-features, zoals een hondje dat extra Wild-symbolen op de rollen neerzet en een extra symbool op de speelrollen. Maar is zijn de Scatters die het verschil zullen maken op de Anchorman gokkast. Zodra jij namelijk drie Scatters op de rollen krijgt, zal er een groot rad tevoorschijn komen op jouw speelscherm. Hierop staan verschillende prijzen, zoals vier bonussen, een mooie geldprijs of de ultieme jackpot. De jackpot bedraagt minimaal 33 keer jouw inzet tot maximaal 1333 keer de inzet. Oftewel, een hoofdprijs van 199.950 euro bij de maximale inzet.

Conclusie

Het thema van het slot spreekt ons in ieder geval erg aan. De film was al hilarisch, het slot zal ook zeker op je lachspieren werken. Zeker de details zijn goed uitgewerkt, veel facetten uit de film komen voorbij op de gokkast. Wil je het zelf ervaren, speel dan hieronder even mee!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2018

Features icon
Features

Mini-Features, Wilds, Prijzenrad

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,75 t/m €150