1429 uncharted seas logo logo

1429 Uncharted Seas gokkast

1429 Uncharted Seas gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij 1429 Uncharted Seas
Start gratis spel
Close icon
1429 uncharted seas logo
Ontvang bij 1429 Uncharted Seas
Ontvang bij 1429 Uncharted Seas
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
98,6%
Volatiliteit / variantie
Laag

De slot 1429 Uncharted Seas neemt je mee naar onbekende wereldzeeën. Je vaart met je schip en bemanning in diepe wateren waar je het opneemt tegen gruwelijke zeemonsters. Deze online gokkast van Thunderkick met zijn zeevaarders thema ziet er werkelijk prachtig uit. Dit zijn we wel gewend van deze ontwikkelaar, want de slots die zij ontwikkelen zijn altijd in 3D uitgevoerd met veelal bewegende elementen. Esqueleto Explosivo met zijn exploderende schedels is hier een voorbeeld van, grappig, spannend en vooral erg leuk. De online slot 1429 Uncharted Seas is werkelijk waar een genot om te spelen en dan hebben we het niet alleen over het prachtige design, want ook de bonusrondes zijn om van te smullen. Deze online slot kent daarnaast een opvallend hoog uitkeringspercentage, te weten 98,6%. Ga je een gokje wagen op 1429 Uncharted Seas, wees dan gewaarschuwd. De Wilds, gratis spins en hoge uitbetalingen gaan gepaard met spanning, avontuur en een beetje geluk natuurlijk.

Mythische zeeverhalen uit de 15e eeuw

Het thema van de 1429 Uncharted Seas gokkast is gebaseerd op de mythische zeeverhalen uit de 15e eeuw. Het spel is getekend in de stijl van oude landkaarten uit die tijd en staat vol met mooie zeemonsters, boosaardige octopussen en draakachtige dolfijnen tot de gevaarlijke killer kreeft. De symbolen van bekende en onbekende zeebewoners worden aangevuld met afbeeldingen van een zon, maan, sterren en natuurlijk het schip. Alles is ingekleurd met een zachte teint en er wordt gespeeld met verschillende schaduweffecten. De animaties zijn prachtig uitgewerkt en ook de muziek is fantastisch. Tijdens het ‘normale’ spel is er weinig achtergrondmuziek te horen, enkel een geluidseffect bij een winnende combinatie. Maar, zodra je de bonusronde bereikt, zweept de muziek aan en vaar je in donder en bliksem over de hoge golven. Wanneer de schepen op de rollen verschijnen, komt het grote zeemonster tevoorschijn. De gehele rol wordt dan een Wild. We hoeven je vast niet te vertellen dat als er meerdere schepen binnenvaren, grote uitbetalingen mogelijk zijn. 1429 Uncharted Seas ziet er werkelijk prachtig uit en is tot in detail uitgewerkt voor een mooi eindresultaat.

De eerste spins

1429 Uncharted Seas speelt bijzonder prettig en heeft geen ingewikkelde functies. De rollen van deze slots draaien moeiteloos en snel rond. Het spel heeft 5 rollen, 3 symbolen per rol en 25 winlijnen. Het aantal winlijnen is niet aan te passen, deze staan vast. Hier betaal je per draai een vast bedrag voor. De muntwaarden variëren van €0.10 tot €100. Je kunt dus al een gokje wagen voor slechts €0.10 per draai en je hebt al een winnende combinatie bij het vallen van 3 gelijke symbolen op een winlijn. Het patroon van een winlijn verschilt en bestaat onder andere uit horizontale lijnen, maar kan ook een deel van een driehoek zijn, de letter M of W. Klik op het symbool van de beker links onderin het scherm om een overzicht van de exacte winlijnen te zien. Symbolen met zeebewoners zijn hoger in waarde dan de sterren, maan en zonsymbolen. Van de standaardsymbolen heeft de afbeelding met de zeemeermin de hoogste waarde. Deze meermin kan je dus leuke winsten bezorgen. De 1429 Uncharted Seas gokkast heeft tevens een Auto play functie om het automatisch spinnen in te schakelen. Je kunt tussen de 5 en 5.000 spins selecteren en aanvinken dat het automatisch draaien stopt bij winnende combinaties.

Wild rollen & bonusronde

Bij 1429 Uncharted Seas is de afbeelding van het piratenschip de Wild. Deze verschijnt alleen op de rollen 2, 3 en 4 en vervangt alle andere symbolen, behalve het bonussymbool. Zodra je een winnende combinatie draait door deze Wild, dan verandert de betreffende rol geheel in een Wild rol. Een gigantisch zeemonster tilt vervolgens het schip boven het water uit. Het piratenschip is dus verantwoordelijk voor vele winnende combinaties. Tot slot heeft het spel ook nog een bonusronde die bestaat uit een aantal gratis spins. De bonusronde gaat van start zodra je 3 kompassymbolen op de rollen draait. Bij 3 kompassymbolen krijg je 10 gratis spins, bij 4 bonussymbolen zijn dit er 20 en 5 kompasafbeeldingen levert je het fraaie aantal van 50 gratis spins op. En het mooie is dat tijdens de gratis spins de Wild piratenschepen opvallend vaak binnenvaren. Dit betekent dus meer hele Wild(e) rollen en mogelijke mega uitbetalingen. Het kan dus zomaar gebeuren tijdens het spelen op 1429 Uncharted Seas dat in een bonusronde het schip met geld voor jou binnen komt varen.

Open de jacht en je wordt beloond

1429 Uncharted Seas is werkelijk een prachtige online slot. Het spel zit vol met mooie, innovatieve details en is visueel uniek te noemen. Ook de muziek en de bijbehorende geluidseffecten passen perfect bij het thema. Er is genoeg om van te genieten en de Wilds die zich vermeerderen, zorgen zeker voor genoeg spanning. Ga met deze slots op jacht naar onontdekte schatten en neem het op tegen de zeemonsters in de online gokkast 1429 Uncharted Seas. Je zult niet teleurgesteld worden.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

maart 2016

Features icon
Features

Gratis spins, Wild-symbolen, Gestapelde wild-symbolen, Vermenigvuldiger

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €100