108 heroes logo logo

108 Heroes gokkast

108 Heroes gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Microgaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,6%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online 108 Heroes gokkast is een echte klassieker. Deze ouderwetse speelautomaat beschikt over slechts drie rollen en negen winlijnen. Het thema is uniek, het spel draait namelijk om Oosterse gevechtshelden. Hoewel het relatief oude speelautomaat is zijn de prijzen wel aantrekkelijk. Het is bijvoorbeeld mogelijk om geldbedragen met een vermenigvuldiger van tien keer te winnen. De hoofdprijs staat op maar liefst 100.000 euro. Speel onderin de review helemaal gratis mee.

Uitleg

Er zal op de 108 Heroes gokkast gespeeld worden op drie rollen en met een negental winlijnen. Er komen op de rollen maar een paar symbolen langs, waaronder de bekende zevens en BAR symbolen. De Wild-symbolen zijn makkelijk te herkennen aan de afbeelding van de krijgers. De Wild kan andere symbolen vervangen maar levert ook een vermenigvuldiger op. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,15% en de variantie is medium.

Vermenigvuldigers

Het symbool van de gouden krijger kan een prachtige vermenigvuldiger opleveren van maximaal vijf keer. Alle winnende combinaties die gemaakt worden als het symbool op de rollen komt te staan worden dan meerdere keren uitgekeerd. Maar het kan nog mooier, als je meer vermenigvuldigers gelijkertijd op de rollen hebt dan kan deze oplopen tot maximaal tien keer. Daarnaast krijg je ook nog een gratis spin als er een Wild-symbool op de derde rol staat.

Hoofdprijs

Elke speler droomt ervan om de hoofdprijs te pakken op een online gokkast. Dit is goed mogelijk op de 108 Heroes gokkast. Als je de combinatie van drie vermenigvuldigers draait (bij elkaar tien keer) en de maximale inzet hebt geplaatst, dan win je maar liefst 100.000 euro. Bij een inzet van 1,50 euro komt dit alsnog uit op duizend euro, ook mooi meegenomen.

Conclusie

Hoewel de 108 Heroes gokkast redelijk basic is, kan je er wel een prachtig geldbedrag op winnen. De hoofdprijs van een ton kan in het reguliere spel worden gewonnen. Check trouwens ook even de Super Heroes gokkast.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

april 2016

Features icon
Features

Bonus game, Scatter-symbolen, Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Gratis spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 9

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,15 t/m €150