Hoe win ik meer met voetbalgokken? 10 tips!

Voetbalgokken is voor veel mensen een leuke bezigheid. Zeker wanneer je dol bent op voetbal zou je kunnen proberen of je de juiste voorspellingen kunt doen! We geven je in dit artikel 10 tips voor het voetbalgokken bij Unibet, waardoor je nog meer kans maakt op winst. Ook voorbereidingen zijn van groot belang, dus lees alles op je gemak door en vervolgens spelen maar!

Voetbalgokken tips op een rijtje

We hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet voor het voetbalgokken bij Unibet (via de app of de site) :

  1. Waarde is een belangrijke term bij het voetbalgokken. Je dient dan ook te begrijpen wat dit wil zeggen. Als er wordt gezegd bieden de odds wel voldoende waarde, dan gaat het er over of dat de kansberekening wel overeenkomt met de aangeboden odds.
  2. De kansberekening is van belang om te begrijpen. Je wil op de langere termijn van de winst kunnen profiteren en dan moet je toch wel de berekening begrijpen.
  3. Hoe bepalen bookmakers odds? Daar dien je ook alles over te weten.
  4. Je ziet wel eens de hoge odds staan, deze lijken erg aantrekkelijk. Is dat op de lange termijn ook zo? Het draait namelijk echt om waarde. Deze kun je niet snel in combinaties tegenkomen.
  5. Zorg dat je weet waarom je kiest voor het voetbalgokken, is het voor de spanning en de winst op korte termijn of ga je voor de langere termijn? De keuze die je maakt heeft invloed op de manier waarop je gaat gokken.
  6. Waarom altijd op het beste team inzetten? Een team kan 4-5 wedstrijden ondermaats presteren, maar als iedereen op de tegenstander in gaat zetten, plaats dan eens je inzet op het andere team (als je wint, win je wel in één keer goed).
  7. Een keer verloren? Ga door, het is vervelend, maar bij voetbalgokken bij Unibet kun je winnen en verliezen. Blijf altijd met beide benen op de grond staan en heb vertrouwen in jezelf.
  8. Relativeren is erg belangrijk. Verliezen kan, maar de volgende keer heb je ook weer kans om te winnen. Blijf daarom realistisch en bedenk steeds weer dat het maar een spel is.
  9. Speel alleen met geld wat je echt kunt missen, dus speel verantwoord.
  10. Zet in op de lange termijn, het is leuk als je nu iets wint, maar het is nog leuker als je op de langere termijn erg winstgevend blijkt te zijn.Eigenlijk gelden deze tips voor voetbalgokken in het algemeen. Hoewel Unibet wel een topsite is hiervoor. Maar de tips zou je ook prima gebruiken bij het sportsbook van Betsson of  dat van Kroon Casino. Voordeel van je inschrijven bij meerdere online sportsbooks is dat je ook meerdere keren een gratis welkomstbonus ontvangt!

Aan de slag met de tips bij Unibet

Met deze tips kun je aan de slag bij Unibet. Voetbalgokken vraagt enige voorbereiding, zo dien je goed te weten waar de termen voor staan. Als je eenmaal weet hoe dat het er aan toe gaat kun je ook met hogere inzetten spelen en meer risico nemen. Maar onthoud dat het doen van een voorspelling altijd een risico is, je kunt winnen en verlies. Speel daarom verantwoord bij Unibet met het voetbalgokken.

Meer Unibet-vragen